Friday, June 29, 2012

::Wedding stuff untuk disewa::

Assalam...


Hai n salam sejahtera..hooreyy pika update lagi..oppps sori yer kawan2 pika xdpt nk buat review la about my wedding..picca from op belum dapat la..insyaAllah dh dapat nnti pika update yer..{mcm la ade org nak bace..=)}


so ada berita gembira to all bride to be out there..yuuhuuu..hai korang..amecam dengan persiapan kawen korang..hope everything going smoothly ya..ada masalah sane sini..biase la tuekan..yang penting sabar key..


key panjang tul pika dok membebelkan..so kat sini pika nak war-war kan yang pika nk sewakan barang-barang kawen pika..xde la byk pon..2 item jer..maaf yer..




i. Payung Lace
material : cotton
colour: off white (match any wedding theme colour)

front view

side view
so pada yang rase xnak pakai bridal punya payung..leh la sewa payung lace nie..pika sewakan dengan harga yang murah jer..lagi satu item




ii- Veil
Material: Chiffon + lace+beads + pearl +3D flower
Colour: pure white



klik pada gambar untuk gambaran yang jelas

sori korang pika xde gambar yang clear untuk veil nie..kalau ada permintaan nnti pika akan snap picca veil yang lebih jelas n will upload later na..


so anyone intrested?? if ada pm pika missmia_fieka@yahoo.com or pm kat inbox FB pika insyaAllah pika akan reply email korang secepat mungkin..


p/s: pika jugak amik tempahan veil and jahit manik.. 


till then, daa.


7 comments:

dhiera said...
(Reply)

veil pika cantik la... pika dah berbisnes la.. terbaek la pika. pika, pika nak sewa payung lace tu berapa ye? emel kite pls: dhieranottie@gmail.com

ni@ @in said...
(Reply)

nak tanya pasal payung lace ngan veil tu pika..nanti emel kita ye pika.
purplequinia@gmail.com

shafika fieka said...
(Reply)

dhiera: pika bru nk mula bisnes huhuhu..pika dh email price kt dhiera yer

shafika fieka said...
(Reply)

nia ain: yang pika dh email yer..tq..=)

Outbound Malang said...
(Reply)

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Farhana Hamdan said...
(Reply)

Salam kak pika. kak pika pon ada buat temphan jahit beads dkt baju nkah ke?

shafika fieka said...
(Reply)

farhana hamdan:

w`salam..farhana sori akak lmbt reply comment farhana..actually akak amik tempahan jait beads kt bju nikah..but now masa x m`izinkan..akak dh 8month ++ pgnent..dh xmampu..n risau nnti xsempat siap bby dh kuar..=)