Friday, January 27, 2012

Doily & Paper bag

Assalam

tgk jer title entry di atas compem u olls tau kan untuk apa..yes untuk majlis resepsi nnti pika plan nk guna paper bag yg color brown tue tuk isi door gift..alhamdulillah  600pcs sudah dilipat (siap jd bag), another 900pcs more ..fuhh byk lagi tue mau bersilat pika weekend nie..so ape kene-mengena ngan doily paper ni plak ekk..as usual like b2b  yg lain doily paper akan digunakan untuk deco bersama eric.. nnti dah kawen baru pika tunjuk yer macam mane rupa paper bag pika..pika punya bag biase2 jer..tp nk siapkannyer masyaAllah..mau dekat sebulan setengah jugak la nk menyipakannyer..jom kite tgk rupa paper bag yg memberi inspirasi kat pika..lets jom!!



kalau la dpt buat yg cmnie..ohh my cantiknyer

kalau lebey budget leh letak accessories



sgt sweet..kalau la tangan pika ade 10, sempat nk buat yg cam gini

nie lebey kurang cam pika punyer, tp lain cikit..

sources: incik google

kalau korang nak tau paper bag nie pika buat sendiri tau..made from paper yg bungkus nasi lemak tu..actually dh beli paper bag yg siap jadik (1000pcs) at last blik rumah masuklan door gift yg kami nak bg kat tetamu nmpaknyer tak muat..so mak pika ckp nmpaknyer kte kne buat sendiri la paper bag nie..okey wish me, my mom n my sis dpt siaplan paper bag kami..

till then, daaaa

Shafika Ramli


2 comments:

artzleen said...
(Reply)

same idea with my doorgift masa eday aritu. but mine is white ;)

http://tweetlurve.blogspot.com/2012/01/review-door-gift-e-day.html

dhiera said...
(Reply)

rajin ye pika!