Friday, January 27, 2012

Theme color majlis saya

Bismillahhirahmanirrohim n Assalammualaikum...

sgt lamenyer pika xupdate ini blog..rindu sgt2 nk menulis..=) 120days more before my big day harus la busy ckit.Alhamdulillah persiapan almost 60% ..insyaAllah hope sumenyer berjalan lancar n sgt2 berharap project D.I.Y pika dpt disiapkan secpt mungkin...amin..

okey la berbalik kpd tajuk diatas..xpenah pon pika story bout my wedding theme kan..sbbnyer suke2 hati jer nk tukar wane..insyaAllah pika akan stick dengan permilihan warna yang telah dipersetujui oleh family kami..

Solemnization

theme: off white + sweet pink/shocking pink

kami berdua , opss silap pika yg pilih.hahaha (gelak jahat) tuk pakai wane off white tuk majlis pernikahan kami nnti..sbb2 nya knape pilih wane off white kt cnie.. pika mintak family pika pakai wane pink alhamdulillah dipersetujui..n my dayang also pakai wane pink..

no i

no ii

which one better?? vote plzz


Reception day

Theme: Tiffany blue + dark coklat

insyaAllah family pika akan pkai wane tiffany blue, kami berdua pakai combination color tiffany blue & coklat n my dayang-dayang pakai color coklat..wah tibe2 rase excited mau kawen!! gatal...





Bertandang day

Theme: insyaAllah coklat +crame/champange color

family amir insyaAllah akan pakai color coklat, kami maybe pakai wane crame/champange..my FMIL nak kteorg pakai wane crame, tp pika xmau sbb risau sgt nampak gemukks..n now pika sgt berkenan dgn champange color..hope mak amir blh terima wana yang pika nak..kalau tnyer kat amir dia akn ckp "ikut syg la asalkan nampak cantikk.." sgt X membantukan..


dengan harapan semuanya berjalan dgn lancar dan dipermudahkan olehNYA insyaAllah amin..fuh lg 4month to go..blh start countdown x?? mmg nampak sgt gatal nk kawen..

okey thanks for reading..till then, daaaaaaa

Shafika Ramli


1 comments:

Cikpuan rara said...
(Reply)

rara vote for pink i.hehe