Monday, April 2, 2012

DIY: Pin Wheel

Assalam..monday blues...

tengok jer tajuk confirm ramai tahu kan benda nie..
sangat cantik kalau kita gunakan idea buat benda alah nie as a background dais,
or deco bilik pengantin..
pika sgt2 suke idea nie..n plan nk hias bilik nnti guna paper pin wheels..



pika godek2 kat Weddingchick..tgk idea pin wheel die lain cikit..
jom cuci mata..zassss




scource: Weddingchick

 nicekan..jom buat beramai-ramai..compem meriah.=)
selamat mencuba..

till then, daaaaaaa


6 comments:

Miss Ika said...
(Reply)

Kita pun cadang nak buat untuk room deco nanti.
Kertas dah beli tapi rajinnya tak datang lagi. Busy sangat. Hehe

Gud luck dear.

Aida the Pinky said...
(Reply)

aida pon aritu ade fikir nak buat utk guestbook table..cume skg dok sibuk buat bunge pahar tak siap lagi..hehe..
tp mmg cantik dan kreatifla kalu dpt buat pin wheel tu..al de best..

shafika fieka said...
(Reply)
This comment has been removed by the author.
shafika fieka said...
(Reply)

miss ika: huhuhu same la ni DIY tertangguh..now bzy ngn keje lain..gud luck to u too dear

shafika fieka said...
(Reply)

Aida: lawa kan..gud luck dear

Rahmah said...
(Reply)

cntik...teringin nk wat jg...tebuk lubang kat tepi tu menarik la... :)